Toppstammet B.R.- hest hos Westergaard

26.06.2014
Artikkelbilde
Foto: Espen Edvardsen

Hesteeiere.no: Nå presenterer Hesteeiere.no en svært spennende toppstammet åring hos suksesstrener Bo Westergaard, en norskfødt hingst fra toppoppdretter Bjørn Rishaug!

- Jeg likte hesten ved første øyekast. Han har helt riktig beinstilling og et flott eksteriør. Man kan si at dette er en hest jeg falt for med en gang og når han samtidig har stammen i orden er jeg ikke redd for å anbefale denne hesten. Ferrari B.R. kommer fra et kvalitetsoppdrett som år etter år viser vinnere. Her får man en hest som virkelig er spennende med tanke på unghestløpene, sier Bo Westergaard.

Faren Muscles Yankee trenger ingen nærmere prestasjon. Valley Victory-sønnen har i en årrekke tilhørt verdens beste avlshingster, blant annet som far til Muscle Hill, Muscle Massive og Tom Ridge.

Moren Bauxite vant selv Tarport Frenzy i Drammen i 2007, og har innledet svært lovende i avlsboksen. 4-årige Cæsar B.R. har vunnet 7 av 22 løp og tjent 198 500 kroner. 3-årshoppa Diadora B.R. har hatt en kruttsterk innledning på karrieren; fem starter har gitt tre seire, deriblant DNTs Vårfinale) og allerede 200 000 kroner innkjørt!

Fullstendig prospekt på Ferrari B.R. kan du laste ned her.

Kjøpetilbud og mer info om hesten kan du lese her.