Unionskampen 22. mars

Skrevet av Sportsavdelingen,  21.01.2014
Artikkelbilde

Nå er proposisjonene klare til Unionskampen på Momarken, lørdag 22. mars. Dette er dagen da Sverige og Norge arrangerer felles V75-omgang og da det beregnes at omsetningen passerer 100 millioner kroner.

-          Dette blir som alltid en meget spennende V75-kjøring, der Steinlagers Æresløp er rosinen i pølsa, sier Jan Hedrén, sportssjef i DNT, som sammen med Momarken og ST har snekret sammen denne menyen.

I Steinlagers Æresløp kjempes det om 250.000 kroner til vinneren, men det er fine penger også i de andre seks V75-løpene.

 -          Vi gjentar fjorårets suksess med svenske kvalifiseringer til svenske V75-finaler. I fjor kjørtes disse på Åby i forbindelse med Olympiatravet, men i år kjørs finalene i dette meeting på selveste Elitlopps-lørdagen!

 Fire plasser i hvert V75-løp er forbeholdt svensk- og norsktrente hester, hvilket garanterer at det blir en spillemessig fin blanding av hester. Steinlagers Æresløp er også et kvalløp til «Gullfinalen» på Gävle, den 17. april der vinneren er garantert en plass i Elitloppet på Solvalla.

 Du finner alle løpene i denne spesielle folderen.