Sarpsborg oppfordrer og utfordrer

Skrevet av Erik Håkonsen, Equus,  21.01.2014
Artikkelbilde
Særpefanten er en flott representant for travsporten i Sarpsborg.

Sarpsborg og Omegn Travselskap går nye veier. På sitt årsmøte sist helg ble det bestemt at de skal satse på spillerlag til V75 og innkjøp av hest. – Vi oppfordrer og utfordrer andre lag til å gjøre det samme, sier styreleder Ørnulf Østad.

- Når det gjelder spillelaget håper vi å få med minst 20 medlemmer. Planen er å spille en bong til 2000 kroner hver lørdag i fem uker. Forhåpentligvis fortsetter vi lenger med spillelaget. Det er viktig at alle bidrar på spillfronten. Nå må alle se framover og være positive, sier Ørnulf.

Lokal hest
- Vi bestemte på generalforsamlingen at det skal nedsettes et utvalg på tre personer, som skal gå videre med kjøp av hest. Det skal være en hest som er oppdrettet av medlem av vårt lokallag. Likeså skal den trenes og kuskes av et lagsmedlem. Hesten skal med andre ord være hundre prosent lokal. Generalforsamlingen mente dette var en meget god idé. Jeg tror mange vil være med å eie denne hesten. Vi har tro på travsporten og en bedre hobby skal man lete lenge etter. Jeg håper flere lag vil kopiere denne idéen, avslutter Ørnulf Østad.