Voila Paris - denne gang var det din tur !

11.06.2014
Artikkelbilde
I Love Paris flankert av fra venstre DNT's sportssjef, eier, kusk og til høyre en god medhjelper i form av Knut Robin Dalsbotten

DNT's Hoppechampionat forbeholdt 4-årige norskfødte varmblodshopper ble et spennende løp med en noe overraskende men solid vinner.

På forhånd var det en trio utover I Love Paris som hadde spillernes tillit og de fleste sine forventninger på sine skuldre. I Love Paris ble på forhånd vurdert som en hest kunne henge med til "fine penger". Og fine penger ble det jo - hele 200 000 venter eier Morten Gunnar Sem når seierssjekken overføres. Like mye som pengene er nok stoltheten over å besitte en så kapabel og talentfull travhoppe.

Kusk Lars Anvar Kolle serverte Steinlager-datteren det optimale løpet og fra lederryggen på den store favoritten Glad Hall T, så var hun altså i stand til å slå seg forbi favoritten nedover oppløpet. I Love Paris har hele tiden vist prov på talent og kvalitet - under fjoråret ville det seg liksom ikke helt i de store årgangs-oppgjørene for hennes del, og i så måte var det en fortjent seier som nå kunne bokføres.

Morten Gunnar Sem i Skien er trener og eier, Lars Anvar Kolle kusker med stø hånd og Stall Hans v/Hans Jørgen Pettersen er oppdretter.