Kjøp hest via SMS!

Skrevet av Kim Are Sveen,  17.10.2013
Artikkelbilde

Når Folkehesten 2014 lanseres 1. november, vil det være lettere enn noen gang å kjøpe andeler. Det betyr også at det blir enda lettere å oppnå klingene mynt i kassa til både forbund, lag og samarbeidende organisasjoner.

Drammentravets Dameklubb tjente i fjor nesten 20.000 kroner på å verve andeler i Folkehesten og i år har vi gjort det enda lettere for lagene å skaffe seg mest mulig av vervepotten på drøyt 300.000 kroner.

Bare send en SMS med kodeord HEST til 2490*, og vips så har man kjøpt en andel i Folkehesten 2014. (*Meldingen koster 375,- + 25,- i operatøravgift).

Ved registreringer av andeler som er solgt og registrert via www.folkehesten.no  vil det finnes et felt hvor man velger det lag/forbund etc. som man har blitt vervet av. Her er det med andre ord mange penger å tjene bare på å tipse folk om hvem de skal registrere at de har blitt vervet av.
 
Store penger å tjene!
I forbindelse med salget, skal det deles ut ikke mindre enn 309.375,- (28,12 - pr. andel) i provisjon. Her har alle lag en alle tiders mulighet til å få et ekstra stort bidrag ned i klubbkassa! Sørg for at ”Vervet av”-feltet blir fylt ut med ditt lag!

Følg med hvordan det går!
Stillingen i salgskonkurransen vil til enhver tid ligge ute her!

Hvordan kan vi bli med?
Å kjøpe eller verve folk til å kjøpe andeler via SMS er en metode. En annen er å ta kontakt med den travbanen der dere ønsker å tjene noen ekstra kroner og si at du ønsker å være med å selge Folkehesten! For salg via nettet, trengs det ingen opplæring. Her er det bare å kjøre i vei gjennom å fronte Folkehesten og sørge for at alle som kjøper, registrerer ditt travlag som verver! Dersom flere lag bidrar, sørger vi for at dere deler på vervingene!.
Trenger dere reklamemateriell? Brosjyrer, plakater, kulepenner og ballonger som kan deles ut til publikum og bidra til å generere ekstra salg blir sendt ut til samtlige baner i løpet av neste uke.
Selg andeler i hvilke hester dere vil, hvor dere vil og når dere vil!

Og i år samarbeider vi med noen utvalgte RD-kommisjonærer også!
Hvorfor ikke samarbeide med en kommisjonær? Vinn-vinn for begge parter!

Det er ingen begrensninger på hvilke hester de ulike lagene kan selge andeler i, så det er ingen grunn til å henge med hodet når deres lokale hest er utsolgt! Ved salg av registreringskort eller kjøp via SMS, velger kunden selv hvilke(n) hest han vil ha andel i når denne registreres på folkehesten.no. Gi kunden det han vil ha, og registrer salget på ditt travlag!
Om f.eks stall Bjerke er utsolgt, selg Stall Drammen sine andeler også!

…Og som tidligere vil det være en salgskonkurranse med STORE premier!

Det vil være syv premier å kjempe om! Premiefordelingen er som følger:
10.000,- til det forbund hvor det selges flest andeler* (De tre lagene i hvert forbund som selger mest teller. Norsk Dametravforbund deltar i konkurransen på dette nivået på lik linje med travforbundene)
7000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger flest andeler
6000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger nestflest andeler
5000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger tredjeflest andeler
4000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger fjerdeflest andeler
3000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger femteflest andeler
Det vil også bli trukket ut en premie på 5000,- blant alle de lag/forbund/organisasjoner som står registrert med en eller flere solgte andeler.
Premiene og provisjonen utbetales når salgsperioden er over.

Noen tips til slutt…

1. Enkleste måte å kjøpe andeler på, skaffe laget sitt kjærkomne provisjonspenger og skaffe seg et godt utgangspunkt i konkurransen på, er å påvirke venner og kjente til å gå inn på www.folkehesten.no, kjøpe andeler og registrere disse på det laget du representerer. Husk også på de hestene du har tenkt til å gi bort i julegave selv! ...Og hva er vel enklere enn å be noen skrive en SMS og sende HEST til 2490*?
(*Meldingen koster 375,- + 25,- i operatøravgift. Valg av hest skjer etter mottak av SMS. Ingen refusjon så lenge det er andeler ledig.)

2. Hjelp trav- og galoppbanene med å selge andeler på løpsdager ved å være en salgsfremmer! Alle travbanene vil pr. 1. november ha fått tilsendt brosjyrer, kulepenner og ballonger for Folkehesten som kan deles ut til publikum. I tillegg vil banene trenge hjelp til å registrere andelene til de som kjøper. Ta kontakt med banene og etabler egne registreringsluker/punkt på banene. Husk å registrere andelene som vervet av ditt lag!

3. Dersom dere kjenner noen kjente personer som kunne tenke seg å være med på Folkehesten, selg de en andel og spør pent om vi ikke kan få intervjue dem etterpå!

Salgsstart 1. november kl1000!

Lykke til med salget!
Logo - Folkehesten