Sportssystemet og medlemsregisteret koblet

Skrevet av Espen Edvardsen,  26.11.2013
Artikkelbilde
Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

I dag åpnes koblingen mellom sportssystemet og medlemsregisteret for alle våre 175 travlag. Se hvilke fordeler det vil gi deg som medlem.

Under DNTs generalforsamling i april 2012 ble det vedtatt at sportssystemet og medlemsregisteret skulle kobles sammen. Bakgrunnen for forslagene var blant annet ønsket om en mer effektiv service fra administrasjonen og en tilgang til lister over travlagenes hester.

Omfattende prosjekt
Hele DNTs administrasjon har i samarbeid med Norsk Rikstotos IT-avdelingen og Mysoft, leverandøren av medlemsregisteret, lagt ned en svært stor innsats for å få denne jobben gjort. Det er en fornøyd prosjektleder Richard Ekhaugen som i dag kan gi travlagene tilgang til denne koblingen.
- Først og fremst vil jeg få sende en stor takk til alle som har deltatt i dette prosjektet, det er ikke rent få arbeidstimer DNTs administrasjon har lagt ned for å realisere dette prosjektet, innleder Ekhaugen.

Store fordeler
- Medlemmene vil forhåpentligvis fort merke hvilke fordeler denne koblingen vil gi. Informasjon om endringer av adresser, mailadresser og telefonnummer trenger nå bare å oppdateres ett sted, nemlig i medlemsregisteret. Travlagene kan selv ta ut Excel-lister som inneholder informasjon som lagets hester. Sistnevnte har vært sterkt ønsket lenge, forteller prosjektlederen.

To testlag
I tillegg kan man nå sikre egne medlemspriser på ulike tjenester, blant annet hos sertifiseringsavdelingen. Man sikrer også at lisensinnehavere er medlemmer av travlag, et krav som ligger i lisensbestemmelsene.
- Stokke og omegn Travforening og Lier Travlag var kreatørene av forslaget som ble vedtatt på generalforsamlingen. Disse to lagene har i høst fått tilgang til å teste koblingen, og komme med tilbakemeldinger til oss. De er svært godt i gang med å benytte hestelistene til å skape nyhetssaker, forklarer Ekhaugen.

Se hvordan Stokke og omegn benytter hestelistene til å lage nyhetssaker

MERK Hvert enkelt medlem vil kun få tilgang til å se sine egne hester. Det er lagets Dataansvarlige som får muligheten til å ta ut fullstendige lister med lagets hester.

Spørsmål?
Spørsmål vedrørende medlemsregisteret sendes på e-post til: medlemsregister@travsport.no