Inviterer til travlagsdugnad

Skrevet av Richard Ekhaugen,  25.11.2013
Artikkelbilde
DNTs styreleder Atle Larsen inviterer travlagene til en dugnad for fellesskapets beste. Foto: Hesteguiden.com.

Lørdag 21.desember inviterer Norsk Rikstoto og DNT våre travlag til en felles dugnad for salg av V75-spill.

Følgende oppfordring kommer fra DNTs styreleder, Atle Larsen:

Kjære Travlagsmedlemmer!

Som dere sikkert er kjent med sliter norsk hestesport litt i motbakke når det gjelder salg av spill.
Dette har selvsagt flere årsaker, men at vi har en tøff markedssituasjon hvor vi konkurrerer med mange attraktive spill er ingen hemmelighet.
Norsk Rikstoto og deres kommisjonærer gjør så godt de kan med de midlene de rår over med hensyn til å maksimere omsetningen, men dette er ikke nok slik markedssituasjonen er i dag.

Overføringene til formålet vårt henger tett sammen med omsetningen på hestespill. Derfor er premienivået og andre sportslig relaterte formål avhengig av en høy omsetning på spill.
Norsk Rikstoto (NR) og DNT har mottatt flere henvendelser fra travlagsmedlemmer som ønsker å bidra til økt omsetning. Dette setter både NR og DNT umåtelig stor pris på.

NR og DNT ønsker å avholde en dugnad på salg av V75 helgen 20.-21. desember. Vi har forståelse for at dette er midt i julestria, men dette er tradisjonelt en helg hvor det norske folk har vist stor spillinteresse.
Denne uka vil også NR kjøre TV-reklame i tillegg til fullt trykk i alle tilgjengelige interne flater. Derfor vil store deler av det norske folk bli gjort oppmerksomme på produktet V75 denne uka.
Det vi da trenger hjelp til er en dugnadsinnsats hos noen av våre kommisjonærer for å selge V75 til kunder i disse butikkene.

Vil dere være med å ta et tak for felles beste for norsk hestesport?

Vi ønsker at de travlagene som kan tenke seg å bidra tar kontakt på telefonnummer 22 95 60 00 eller post@travsport.no innen fredag 6.desember.

Dere vil ta etter hvert få tildelt en kommisjonær som dere skal betjene en/to dager i forbindelse med denne V75-omgangen på Bjerke.

På forhånd tusen takk for hjelpen så langt!

Med vennlig hilsen

Atle Larsen
Styreleder Det Norske Travselskap