Velkommen til Kongsvinger Travsenter!

28.06.2013
Artikkelbilde

Onsdag arrangeres V65 på Kongsvinger Travsenter. - Alt er klappet og klart til onsdag. Takket være en fantastisk dugnadinnsats av lagets medlemmer, sier Oddny Delet, som er leder av Brandval og Kongsvinger Travlag.

- Det har vært utrolig mye jobb i det siste. Vi mistet drøye fjorten dager på grunn av flommen, men nå er alt på plass. På det meste har vi vært oppe i 350 dugnadstimer i uka. Vi har hatt to store dugnader hvor det har vært med ca. 25-30 medlemmer. Den harde kjernen på en 5-6 personer har brukt all sin fritid her på travsenteret, sier en imponert Oddny Delet.

Nytt toppdekke
Det har blitt lagt nytt toppdekke på Kongsvinger Travbane. Oddny Delet har stor tro på topp sport.
- Jeg regner med at det vil bli satt flere nye banerekorder. Banen er svært rask. Husk også at dette er Norges eneste bane på 1400 meter. Det gleder meg også at flere stortrenere har meldt sine hester til løpsdagen. Dette blir en stordag og jeg håper på 2000 tilskuere. Vi har lagt til rette for et familiearrangement. For de minste har vi et tilbud om å tegne, gratis is og ponniridning. Det blir grilltelt og koldtbord for de som ønsker litt ekstra, sier den driftige lederen av travlaget.

- Vi gleder oss til onsdag, sier Oddny Delet.

Nye påselingsbokser
Siden forrige totokjøring på Kongsvinger, har travlaget satt opp 26 nye påselingsbokser og tre vaskebokser med innlagt varmt vann.
- Vi håper de tilreisende har forståelse for at vi ikke har påselingsbokser til alle sammen. Vi har imidlertid gjerder man kan binde hestene i. Vi samarbeider i travlaget vårt og det håper jeg også de tilreisende vil gjøre, slår Oddny Delet fast.