Nytt Frankrike uttak

Skrevet av Erik Håkonsen, Equus,  21.01.2013
Artikkelbilde
Trons Pila og Noralf P. Brækken har takket ja til start på Vincennes.

Vincennes: I og med at Tin Tveiten og Frakast har takket nei til å representere Norge i kaldblodsløpene på Vincennes Travbane i Paris den 21. og 24. februar, har DNT invitert to nye hester. Disse to er Trons Pila og Alm Taragon. Begge har takket ja.

Tin Tveiten proriterer Jacob Meyers Pokalløp den samme helgen, som løpene på Vincennes går av stabelen. Frakast er skadet, og uaktuell for start. Fra trøndelag står Trons Pila klar til å overta.

- Trond Pila er i toppform. Hun leverte et kjempeløp i helga. Uten startgaloppen hadde hun hatt en topp sjanse til å vunnet Lars Laumb. Det skal bli moro å kjøre på Vincennes igjen. Jeg har gode minner fra den banen. Jeg mener også Trons Pila er så god at hun kan vinne på Vincennes, sier Noralf P. Brækken.

Alm Taragon fikk tilbudet i dag. Hverken eierne eller Lars O. Romtveit trengte lang tid på å bestemme seg.
- Vi har hørt så mye positivt om disse turene. Løpene passer også perfekt inn i matchingen til Alm Taragon. Jeg mener han er ett år for ung til å matche de beste i Jacob Meyer. Jeg har aldri vært på Vincennes noen gang. Det skal bli en stor opplevelse å ha starthest på denne banen. Vi gleder oss, sier Lars O. Romtveit.

Det siste kvalifiseringsløpet til Vincennes kjøres på Forus førstkommende lørdag.