- Dian Gazell virker mer avbalansert

21.01.2013
Artikkelbilde
Kjell Løvdal har god tro på sin Folkehest.

Folkehesten: Kjell Løvdal, som trener Folkehesten Sørlandet, har meget god tro på Dian Gazell. Han har kun gode ord å si om hoppa.

Litt info om DIAN GAZELL: Hun er nest yngst i en søskenflokk på 6, der alle har startet og tjent penger(minus minste som er for ung enda)!!
Nettopp nåværende trener KJELL LØVDAL hadde 2 av brødrene i trening mens de var på topp, nemlig EMILJAN og SANCIGAR:

EMILJAN er født i -06, har tatt 5 seirer,tjent 227 000,-kr og travet 1.15,3:)
SANCIGAR er født i -08,har tatt 3 seirer,tjent 170 000,-kr og tr...avet 1.12,9!!! (som 4 åring):)

Far til DIAN GAZELL, Staro Azazell ,har kun ett avkom, nemlig DIAN GAZELL...stammen er spennende; Running Sea og Barbella Baiee.

Travtrener KJELL LØVDAL sier om DIAN GAZELL:
- Hun er litt kaldere i hodet enn sine brødre, noe jeg tror er bra. De utviste en enorm fart, men kunne bli litt "heite" i hodet.Dian Gazell virker mer avbalansert, og jeg har tro på denne hoppa. Hun traver vinnende og er flott å se på, og som sagt har hun den rette innstillingen.

- At det nettopp er Kjell Løvdal som trener har gitt resultater. Han kan vise til mange sterke trenerprestasjoner, både med kaldblods- og varmblodshester. Han er nøye, iherdig og gjør det aller meste med sine hester selv. Vi gleder oss, sier Marianne Klepaker, sportsansvarlig ved Sørlandets Travpark.

Ønsker du å bli medeier i denne spennende hoppa og bli med på flotte opplevelser i 2013, første allerede i mars da Sørlandet inviterer til nydelig buffet på ST og møte med hesten, gå inn på www.folkehesten.no og kjøp en andel til deg og/eller dine venner.