Corinne Va Bene strålte

Skrevet av Erik Håkonsen, Equus. Foto: Richard Ekhaugen.,  27.02.2013
Artikkelbilde
Corinne Va Bene "vant" sitt prøveløp på momarken tirsdag.

Folkehesten: Tirsdagens kick-off for Folkehesten Momarken samlet nesten 200 andelseiere. Corinne Va Bene skuffet ingen da hun stormet over mål i prøveløpet på 1.20,8/2140 meter.

Applausen kom uoppfordret både da Corinne Va Bene på lette ben "vant" sitt prøveløp, og da trener Cato Antonsen entret parketten i restauranten for å møte andelseierne av Folkehesten Momarken.
- Applausen varmet. Det er moro at eierne likte det de så. Det var også veldig moro å se så mange nye mennesker på Momarken. Det er det Folkehesten handler om, sa en strålende fornøyd Cato Antonsen.

Hemmelighetsfull Antonsen
Den flotte, røde hoppa viste solide fartsressurser da hun etter 1.17 den siste kilometeren og 1.15 de siste 500 meterne lekte seg forbi "konkurrentene" i prøveløpet og ble møtt av fornøyde smil på publikumsplass. 1.20,8/2140 meter travet Corinne Va Bene, og det med godt av krefter spart ved målpassering.
- Jeg var spent foran prøveløpet. Hoppa har aldri vært testet skikkelig i trening. Nå fikk jeg de svarenen jeg trengte. Hun er startrask, fornuftig og travsikker. Jeg fikk de svarene jeg trengte. Hun er egentlig klar for løp, men jeg vil gi henne litt mer trening og til banene er skikkelig fine. Dette kommer til å bli moro, sier Cato Antonsen.

Cato Antonsen vil svært gjerne tilbake til sermoniplass med Corinne Va Bene.

200 eiere på plass
Nesten 200 andelseiere fikk høre treneren skryte av hoppa de eier, og fortelle at debuten kan komme i løpet av våren. Deretter stod både matservering, quiz og stallbesøk på menyen for de fremmøtte. Nå teller vi dagene til Corinne Va Bene entrer løpsbanen til sin debut!

Resturanten var full på Momarken i går.