Trømborg Travlag støtter Folkehesten

18.12.2013
Artikkelbilde
Gigant Super er Stall Momarken sin Folkehest i 2014.

Folkehesten: Trømborg Travlag i Østfold er veldig opptatt av at andelene i i Folkehestene blir solgt. Derfor har de kjøpt 35 andeler i Folkehesten Momarken. - Jeg oppforderer alle travlag og medlemmer til å kjøpe andeler i Folkehesten, sier Geir Arne Kristofferstuen, som er leder av travlaget.

- Vi mener det er veldig viktig at alle stallene blir utsolgt. Det er flotte hester som er Folkehester til neste år. Jeg har meget stor tro på at de vil gjøre det bra i løpsbanen. Med eldre hester er det ikke så usikkert. Vi har god tro på Stall Momarken og Jens Kristian Brenne. Han har plukket ut Gigant Super, som er en flott hest. Andelene våre skal vi bruke i forbindelse med mange forskjellige aktiviteter. Nå håper jeg så mange travlag og medlemmer av disse kjøper andeler. Det er viktig at vi støtter opp om Folkehesten, sier Geir Arne Trømborg.

- Fortell om Trømborg Travlag?
- Vi er Østfolds største travlag. Vi satser hardt på rekruttering. Årlig bruker vi over 100.000 kroner på ungdom under 18 år. Takket være bingomidler har vi mulighet til å gjøre dette. Vi brenner virkelig for barn og ungdom, sier Geir Arne Trømborg.