Årets fineste julegave?

Skrevet av Kim Are Sveen,  10.12.2013
Artikkelbilde

Kunne du tenke deg å glede en hesteglad venn? Eller kanskje få en venn til å bli glad i hest?

Folkehesten er inne i sin tredje sesong og det har skjedd flere endringer siden sist. Nytt av året er at det i er åpnet for eldre hester, og med det har de aller fleste trenerne valgt hester som allerede er full løpsform og bare venter på å komme til start.

Gled deg selv, en venn eller en du er glad i gjennom å kjøpe en andel i Folkehesten 2014. Slik går du fram for å skaffe deg et lekkert gavekort som du kan pakke inn og legge under et juletre i din nærhet:

1. Kjøp en andel gjennom å gå inn på folkehesten.no (netthandel), eller ved å sende en SMS med kodeord HEST til 2490. (NB! Salg via SMS koster 25,- mer enn vanlig netthandel, men er en veldig enkel og praktisk måte å kjøpe andeler på).
2. Registrer andelen på ditt navn og med din e-postadresse.
3. Gå til "Mine andeler" på "Min Side" og trykk på "Gi Gave"
4. Legg inn navnet på den du ønsker å gi bort andelen til, og.... VOILA!
5. I løpet av sekunder eller få minutter, vil du motta et flott gavekort på e-post. Pakk det inn i en delikat konvolutt, gaveeske. kasse eller noe annet spennende.

Se et eksempel på gavekort her! Så enkelt kan det gjøres!

...Midt i siste sving er det fortsatt Grades Singing som leder. Via 4.spor i stor fart kommer Folkehesten X? Kan det rekke fram til seier? 

NB! DNT har lagt ut et begrenset antall andeler til salgs på QXL. Gå til QXL.no, søk etter "Folkehesten" og se om du kan sikre deg en andel til en fordelaktig pris!