Vidar Tjomsland ble norgesmester

Skrevet av Daniel Kulblik,  10.08.2013
Artikkelbilde

NM Stallansatte: Med NM-tittel og seier bak samboerens Flying Power S.S. opplevde Vidar Tjomsland sin største dag på travbanen.

- Helt utrolig. En dag jeg sent vil glemme, sa en strålende fornøyd Vidar Tjomsland etter at NM-tittelen var i boks. En NM-seier og en ellers jevn innsats sikret sørlendingen tittelen foran Kristine Kvasnes som tross alt vant to av de fire NM-løpene.

Da Vidar Tjomsland i tillegg vant V75-løp med Flying Power S.S. er det ikke vanskelig å forstå at Øystein Tjomslands lillebror opplevde en av sine aller største dager på travbanen.
- Dette er utrolig stort. Jeg har to sølvmedaljer fra før, da er det utrolig deilig å klatre helt til topps, oppsummerte Tjomsland.

Etter seier i den første avdelingen, strøket hest i den andre og en femteplass i den tredje, var Tjomsland i føringen foran finaleløpet. Med tidlig galopp på Sanna Bob så det mørkt ut med tanke på NM-seier, men hoppa leverte en strålende opphenting  til annen. Dermed holdt Tjomsland unna for Kvasnes, som sikret seg andreplassen foran Hans Wilhelm Storås som fikk bronse. De to sistnevnte sto med likt antall poeng etter fire avdelinger, men Kvasnes gikk foran etter sine to triumfer mot Storås sin ene.