Norsk travsport må videre!

09.08.2013
Artikkelbilde

«Vi stiller med et åpent sinn og lokalt engasjement til beste for travsporten i Norge…»

Slik lyder deler av vedtaket som styrene i Drammen Travbane AS og Buskerud Travforbund har gjort i forbindelse med prosjekt Banedrift. Vi tok en prat med leder i BT, Ulf Johansen.

Har sommeren vært bra?
-Ja, det er ikke å ta i. Det og bare kunne ta på seg shortsen og spankulere ut i sola dag etter dag, tror jeg gjør noe positivt med de fleste nordmenn.  Det er nesten som man kan kjenne at batteriene lades.

Behandlingen av Banedriftsrapporten til DNT er et aktuelt tema om dagen. BT/DT har allerede offentliggjort sitt syn på saken. Har det vært en lang prosess?
-Vi mottok rapporten rett i forbindelse med landsrådsmøtet i mai. Etter det har den vært distribuert og diskutert i både forbund og lag før det endelige vedtaket ble fattet. Det har vært en god og ryddig prosess med stor takhøyde, og jeg må si at jeg er stolt av hvordan den har blitt gjennomført.

Denne saken er veldig aktuell og behandles i disse dager rundt i øvrige forbund og lag. Er det noe du vil si til disse?
-Det viktigste er at dersom man lurer på noe, så ikke nøl med å spørre. Selv om rapportene (Prosjektrapport Banedrift og Addendum DNT Banedrift 2014, red. anm.) inneholder mye informasjon, er det bedre å spørre en gang for mye enn å lure på hva som er fakta. Utover det får man gjøre seg opp sin egen mening om hva man mener er det rette. Uansett, norsk travsport må videre, avslutter Ulf Johansen.

Hele vedtaksteksten til Buskerud Travforbund i forbindelse med prosjekt Banedrift finner du her!