Seiersmaskin til salgs

Skrevet av Richard Ekhaugen,  30.04.2013
Artikkelbilde
Sogni tok sin tredje seier på fire forsøk da hun vant sammen med Magnus Teien Gundersen på Momarken sist. Foto: Hesteguiden.com.

Hesteeiere.no kan i dag presentere en riktig seiersmaskin for salg. Fire år gamle Sogni står med tre seire på sine fire siste starter!

Har du lenge ønsket deg en seiersmaskin? En hest som kan starte i dag? Det er nettopp disse drømmene fire år gamle Sogni kan oppfylle for deg som hesteeier!
Dream Vacation-datteren har vunnet tre av sine fire siste løp, og starter på Bjerke i dag, tirsdag 20.april.
 
- Ganske komplett hest
- Det skal fortsatt være utvikling i Sogni, spesielt med tanke på at det fremover blir bedre treningsforhold. Hun er sterk og god, og har vunnet løp fra dødens. Jeg vil si at det er snakk om en ganske komplett hest, som jeg tror kan senke rekorden sin ganske mye, forteller trener Per Dave Holtung.
 
Toppleverandør av hopper

Sogni er etter Dream Vacation, som har vist seg som en toppleverandør av kvalitetshopper. Her hjemme finner vi millionærer som Sweet Case og Support Vacation, samt fjorårets vinner av Hoppekriteriet, Dream Play. Holtung trente selv frem Eternal O. til seier i Hoppekriteriet i 2007. Mamma Sherbie Boko har allerede lagt den svenske V75-finalevinneren Flip A Coin (880 000 SEK) i avlsboksen.
 
Last ned kjøpetilbud på Sogni her