Nytt gull til Gullet

Skrevet av Richard Ekhaugen,  10.04.2013
Artikkelbilde
Super Gullet tok sin andre seier på tre forsøk i regi Hesteeiere.no på Bjerke onsdag. Foto: Hesteguiden.com.

- Svært god, var omtalen andelshesten Super Gullet fikk av Rikstoto Direktes Stian Hallenstvedt etter seiersløpet på Bjerke onsdag kveld.

Som kveldens største V65-favoritt ble Super Gullet sendt avgårde i V65-innledningen. Øystein Tjomsland ville ikke risikere galopp, og tok det rolig fra start. Etter jevn 1.29-fart i front sendte Tjomsland i vei fra tredjepar utvendig 800 meter fra mål, og på et blunk satt Super Gullet i tet. Nedover oppløpet bare forlot vallaken konkurrentene, og kom i mål på 1.28,6/1640 meter.

Seremoniplassbesøk
Flere representanter for andelslaget var til stede på Bjerke og kunne glede seg over seremoniplassbesøk. 30 000 kroner gikk dessuten inn på eierkonto til andelslaget.
- Super Gullet var vel hissig fra start, men det bedret seg da jeg fikk justert sjekken. Han er blitt hissigere i det siste og dette må vi jobbe med hjemme, innledet Øystein Tjomsland i seiersintervjuet før han rettet fokuset mot eierne.

- Gøy med nye
- At vi får solgt ut gode hester er den beste PR'en vi kan få av sporten vår. Jeg ga uttrykk for at jeg hadde veldig tro på Super Gullet under andelseiersamlingen på Sørlandet for noen uker siden, og heldigvis fikk vi solgt ut hesten i tide. Det er veldig gøy med nye folk i sporten, fastslo Tjomsland.