Nye travsendinger på TV

Skrevet av Richard Ekhaugen,  18.04.2013
Artikkelbilde
Disse kjente travfjesene får du se på TV-sendingene fremover: f.v. Glenn Olstad, Tormod Hynne og Veronica Aske. Foto: Norsk Rikstoto.

Førstkommende lørdag er det duket for den første travsendingen på MAX og VGTV. De nye sendingene vil være folkelige og favne bredt - og de er gratis.

Norsk Rikstoto flytter sine TV-sendinger til kanalen MAX og til VGTV. Målet er å sikre bredere distribusjon på vanlig "fri" TV samt gjøre TV-sendingene tilgjengelige i åpne digitale flater. Sendetidene kan endres, men i hovedsak skal sendingene gå på MAX og VGTV onsdager kl. 22.30 og lørdager kl.17.30.

V75 lørdag
Lørdag klokken 11.30 er det duket for tipssending. Fra klokken 17.30 og en halvtime fremover vises resultatene fra lørdagens V75-omgang. Du får se vinnerne i dagens V75-løp, samt noen intervjuer og en reportasje.

V65 onsdag
På onsdager starter sendingen fra V65-omgangen på Bjerke klokken 22.30. Løpene er i fokus, og du vil få korte intervjuer fra banen samt et innslag rettet mot lørdagens V75-omgang. Dette er en actionfylt sending på 23 minutter som er rettet mot deg som er interessert i trav og kjenner litt til travsporten.


Hvor finner jeg MAX?

Distributør Kanalnummer
Canal Digital parabol 10
Canal Digital kabel 8
Riks-TV 20
GET 6
Altibox 8