Hoppe for årgangsløpene?

Skrevet av Richard Ekhaugen
Artikkelbilde
For kun 2 900 kroner kan du nå skaffe deg en andel i en hest som har vist at hun hevder seg i årgangsløpene for hopper. Foto: Richard Ekhaugen.

I dag kom en ny interessant løpshest ut for salg på www.hesteeiere.no. Det dreier seg om fire år gamle K.K. Only You, som allerede har vunnet DNTs Unghestserie for hopper.

K.K. Only You innledet karrieren sterkt, og var ikke utenom trippelen i sine tre første starter. Høydepunktet kom under Klasseløpshelgen 2012, der Tom Ridge-datteren viste sin kapasitet og vant DNTs Unghestserie for hopper med 50 000 kroner i førstepremie. Starten før var hun tredjehest i kvalifiseringen til Hoppekriteriet, bak Thai Holiday og Chocolatique.

1.12,6 siste 600 meter
Hoppa har etter dette i stor grad konkurrert i Sverige, uten å ha hellet med seg. Nest sist viste hun likevel frem 1.12,6 de siste 600 meterne, uten å få premie. Nå har hoppa havnet hos Odd Arne Sagholen på Momarken, og østfoldingen har god tro på at K.K. Only You skal tjene fine penger fremover. Med sitt beskjedne grunnlag har den fire år gamle hoppa et bredt løpstilbud utover i sesongen.
- Dette er ei kjempefin hoppe som gikk veldig bra i sine første starter. Det virker som om det er bra kapasitet i hesten, og vi håper å hevde oss i hoppeløpene fremover, sier Sagholen.

Last ned kjøpetilbud på K.K. Only You her