Søndag skal seieren feires

Skrevet av Erik Håkonsen, Equus,  09.11.2012
Artikkelbilde
Thai Holiday og Øystein Tjomsland vant folkhesten 2012.

Folkehesten: Stall Sørlandet og Thai Holiday vant Folkehesten 2012 på overlegent vis. Premien var en fest for eierne til en verdi av 100.000 kroner. Søndag møtes eierne på Sørlandets Travpark til fest og moro.

- Det kommer eiere fra stort sett hele Norge. Noen kommer med fly fra Trondheim, noen kjører bil fra Mysen, Bergen og Rogaland. Det er tydelig at Thai Holiday og Folkehesten konseptet engasjerer eierne. Over 150 eiere kommer for å være med på feiringen. Vi er også veldig spente foran auksjonen på onsdag. Vi håper selvfølgelig at mange av eierne blir med videre og kjøper Thai Holiday. Vi vil hun skal bli stående hos Øystein Tjomsland og representere Sørlandets Travpark i den videre karrieren, sier Ingvar Ludvigsen, som er markedsansvarlig på Sørlandets Travpark.

Program for festen:
15.30: Oppmøte ved hovedinngangen. Deretter går turen til sermoniplass, hvor det blir fotografering av alle eierne sammen med Thai Holiday.
15.45: Velkommen i VIPPEN
16.05: Illusjonistshow med Daniel Larsen, kjent fra Norske Talenter
17.00: Mat og drikke i restauranten

Utover kvelden vil det blir trekning av vinneren av Thailandsturen og delvinnerene, trekning av København tur. Tandem løp med 4 hester bla Thai Holiday.
Kjell Løvdal vil presentere den han tror vil bli Sørlandets neste Folkehest.

Festen avsluttes kl. 20.45

- Vi håper og tror dette arrangementet vil falle i smak for både store og små. Alt ligger til rette for en flott travdag på Sørlandets Travpark. For de eierne som ikke har mulighet til å komme på festen, håper vi de har hatt en flott sesong sammen med Thai Holiday og Øystein Tjomsland. Hun vant fire av syv løp og tjente over 300.000 kroner. Mer moro kan man ikke få for en liten innsats, sier Ingvar Ludvigsen.