Få andeler igjen!

Skrevet av Richard Ekhaugen,  06.11.2012
Artikkelbilde
I kveld gjør Komnes Brazze debut i Kenneth Handeland-regi på Forus. Hesten, som ligger ute på www.hesteeiere.no, er snart utsolgt. Foto: Lisbeth L. Hansen.

Tirsdag kveld gjør Komnes Brazze, til salgs på www.hesteeiere.no, debut i regi Kenneth Handeland på Forus. Det er tydeligvis populært - bare i løpet av dagen er fem nye andeler revet bort!

Når han stiller på startstreken i kveldens 4.løp på Forus blir Komnes Brazze den første av hestene som har ligget ute på www.hesteeiere.no som viser seg i løpsbanen. Det er helt tydelig at interessen stiger når hestene nærmer seg start; bare i løpet av dagen har fem nye andeler blitt revet bort! Dermed er hesten snart fulltegnet. Det er en spent trener som gjør seg klar til avreise.
- Jeg tror Komnes Brazze er på trippelen feilfritt. Jeg er fornøyd om han er blant de tre-fire første i mål, men hesten har kapasitet til å vinne, mener trener Kenneth Handeland.

Nye hesteeiere
Den unge Forus-treneren var snar med å sette den tre år gamle Moe Odin-sønnen ut på nettstedet da DNT før Klasseløpshelgen lanserte andelslagskonseptet www.hesteeiere.no. Det har gitt utbytte. Hesten ligger ute for salg frem til søndag 11.november, og det meste tyder på at hesten blir fulltegnet. Kanskje kan en positiv innsats i dag sørge for at de siste andelene i den billedskjønne hingsten blir revet bort, og at nye hesteeiere finner veien til stallen.

Mer å hente i trening
- Jeg ser at Komnes Brazze er andretippet i programmet, bak 11 Lukas. Også 8 Pågangsmot er bra, men 20 meters tillegg er nå en gang 20 meters tillegg. Etter hurtigjobbet på Forus forrige søndag fikk Komnes Brazze to dager fri, før han gikk to dager i arbeidsvogn. Lørdag gikk han rolige intervaller. Det er masse å gå på treningsmessig, forteller Kenneth Handeland før kveldens løp.

Førstemann til mølla
Nå er 15 av 20 andeler i Komnes Brazze solgt. Det er førstemann til mølla for å sikre seg de gjenværende andelene!

Les mer på http://www.hesteeiere.no/Hester-til-salgs1/