Den perfekte julegave

Skrevet av Richard Ekhaugen,  12.11.2012
Artikkelbilde
Tom A. Schankes "Norsk idrettsleksikon" tilbys nå til alle DNT-medlemmer til en svært fordelaktig tid.

Alle medlemmer i DNT får nå sjansen til å sikre seg Norsk idrettsleksikon, for første gang med et eget travkapittel, til en særdeles gunstig pris. Verket må være den perfekte julegave!

Organisasjonssjef i DNT, Tore Kristiansen, forteller om det flotte firebindsverket.
- Fra forfatter og utgiver av Norsk idrettsleksikon, idrettshistoriker Tom A. Schanke, har vi mottatt et tilbud til DNT-medlemmer på tidenes største idrettsbokverk, som ble lansert for et par uker siden.  Vi synes tilbudet er så godt at vi har besluttet å videresende det til alle våre medlemmer. Ikke minst fordi Schanke har laget et ganske unikt kapittel om høydepunktene i norsk trav.  Dermed har han på en måte innlemmet travet i norsk idrett.

28 sider trav
- Kapitlet inneholder vinnere av alle våre klassiske storløp og oversikter over hester og kusker som ikke tidligere har vært laget.  Dessuten er kapitlet på 28 sider illustrert med 18 flotte bilder fra arkivene til Trav og Galopp-Nytt og Hesteguiden, alt fra Karsten Buer og Trygve Diskerud til Eirik Høitomt, og fra Jens Protector og Jahn Piril til Steinlager. Vi kan derfor anbefale Norsk idrettsleksikon på det varmeste, og håper at spesialtilbudet vil være av interesse, sier Kristiansen.

Norsk idrett gjennom 150 år
Forfatteren selv, Tom A. Schanke, forteller om det gunstige tilbudet han kan tilby DNTs medlemmer.
- Som dere muligens har registrert er Norsk idrettsleksikon 2012 nå på markedet. Det er blitt tidenes største idrettsbokverk med 1152 sider, 760 bilder og 4 bind, og dekker all norsk toppidrett i over 120 idretter i 150 år.  De fire bøkene leveres i en dekorert bokeske.  Bokverket har fått en strålende mottakelse, se www.idrett.no.  De som ønsker å vite mer om bokverket kan gå inn på min hjemmeside:  www.idrettsleksikon.no. På «knapp» nr 4 - Omslagssider bind 3 og eksempler på sider - vil dere bl.a. se siden om Sugarcane Hanover og Gunnar Eggen. Den er hentet fra det 28 siders store travkapitlet i bind 3, som bl.a. inneholder vinnere av klassiske storløp, unike oversikter og 18 flotte travbilder, beretter Schanke.

- I utgangspunktet er prisen for et slikt storverk kr 1250-1300, men ved å avstå fra forfatterroyalty og forlagsgodtgjørelse på førsteopplaget har jeg kunnet sette prisen på NI 2012 til kr 876,- i bokhandel.  Det tilbudet jeg kan gi til DNT-medlemmer er imidlertid mye bedre:

 • NI 2012 tilsendt med pakkepost i oppkrav:  Kr 646,- (inkl. porto og oppkravgebyr)
 • Det er en pris på bare kr 161,50 per bok med 290 sider og 190 bilder.  De som er interessert i å benytte seg av dette tilbudet må fylle ut nedenforstående bestillingsskjema og sende e-posten til:  trav@idrettsleksikon.no.
 • Bestillingsskjema for Norsk idrettsleksikon 2012
  Navn: 
  Mobiltelefon: 
  E-post adresse:                 
  Postadresse: 
  Postnummer/sted: 
  Antall bokverk (à 4 bøker): 
  Oppkravbeløp:  

Dette tilbudet gjelder til og med fredag 23.11.

Bestillingene vil bli ekspedert fortløpende etter hvert som de kommer inn.  Bokpakkene sendes i oppkrav med Mypack (Tollpost Globe). Kjøper blir informert per sms (hvis kjøper har mobiltelefon - foretrekkes), per e-post (foretrekkes deretter) eller til postadresse når bokpakken er klar for henting i en nærliggende butikk. Beregnet leveringstid: 2-6 dager.

NB: Gebyr for uavhentede pakker
Vi gjør oppmerksom på at hvis du ikke henter pakken(e) du har bestilt vil du bli fakturert med kr 250,- per pakke til dekning av toveisporto, oppkravgebyr og merarbeidsutgifter.

- Traventusiaster er vel mer enn gjennomsnittlig interessert også i vanlig idrett. Jeg håper derfor tilbudet på tidenes største idrettsbokverk vil være av interesse.  Ikke minst fordi det spesielle travkapitlet i bind 3 inneholder statistikk og oversikter som aldri tidligere har vært laget.  Bildene vil dessuten gi dere mange hyggelige «husker du?»-opplevelser, avslutter Tom A. Schanke.