Blir det Forus eller Momarken som blir utsolgt nr. to?

Skrevet av Erik Håkonsen,  15.10.2011
Artikkelbilde

Folkehesten Forus og Folkehesten Momarken konkurrerer om å bli utsolgt først av disse to banene. Allerde er Drammen utsolgt, men hvem blir den neste Folkehesten som blir utsolgt. Forus leder med 51 flere solgte andeler enn Momarken.

Både Per Oleg Midtfjeld og Åsbjørn Tengsareid har spennende hester inne på stallen for prøvekjøring.

Fra Momarkens sportssjef Kjeld Henning Sandem, har vi fått inn følgende melding:

Her kan vi melde om at salget av andeler har kommet ut av den siste svingen! Vi er nå oppe i over 780 andeler. Flere firma har nå meldt sin interesse og det skulle ikke forundre meg om de siste drøyt 200 andelene går raskt unna. Ønsker du å bli med på Momarkens Folkehest er det nå tid for å kjøpe andel – mens det ennå er noen ledige. Per Oleg Midtfjeld har nå en aktuell Folkehest på stallen. De nærmeste 14 dagene skal han gjøre seg kjent med hesten på alle mulige måter. Dette KAN være Folkehesten vår. Hvis ja, så vil Per Oleg kjøre både mønstrings og prøveløp med hesten. Bare det er grunnlag for en folkevandring av nye hesteeiere til Mysen ovalen?

Fra sportsavdelingen på Forus Travbane blir det meldt om en spennende, mulig Folkehest som har ankommet Åsbjørn Tengsareids stall.
Hesten heter intet mindre enn Volontaire Vici L.L., og har Orlando Vici som pappa og Kisser Morsø som mamma.

Orlando Vici er en svært populær hingst. De første svenske og norske avkommene etter Orlando Vici er nå 3-år og flere av dem har gjort fine prestasjoner i løpsbanen i sin første sesong.
Volontaire Vici L.L. skal gå prøveløp på Forus om et par uker, så for de som har lyst til å ta en titt, er det bare å følge med i baneprogrammet til Forus i tiden som kommer.

Slik er salget fredag 14. oktober klokken 24.00

Totalt antall andeler solgt: 6437
Til en verdi av kr. 2248750

Stall Bergen: 361
Stall Biri: 362
Stall Bjerke: 589
Stall Drammen: 1000
Stall Forus: 836
Stall Nord-Norge: 304
Stall Jarlsberg: 565
Stall Klosterskogen: 212
Stall Leangen: 443
Stall Momarken : 785
Stall Sørlandet: 547
Stall Øvrevoll: 433