Tove Paule fronter "Hest i Næring"

Skrevet av Erik Håkonsen,  26.05.2011
Artikkelbilde

Tove Paule ble spurt av DNT-styret om hun var interessert i å være hestesportens ansvarlig for å ta prosessen med "Hest i Næring" videre.
- Når jeg fikk spørsmålet fra styret, tenkte jeg "hvorfor ikke", sier en offensiv Tove Paule.

- Jeg har fått alle papirer som har med "Hest i Næring" å gjøre. Jeg er i full gang med å lese meg opp. Jeg skal også ha et møte med Øystein Dale, hvor vi skal gå igjennom alt. Jeg ser fram til denne oppgaven og vil sevfølgelig benytte meg av det kontaktnettet jeg har. Til høstens kommune- og fylkestingsvalg står jeg på tredje plass på høyres liste i Drammen. Jeg er dermed sikret plass i kommunestyret. sier Tove Paule.

- Hvordan har tiden vært som nestleder i DNT?

- Jeg har bare positive erfaringer. Jeg trengte denne inspirasjonen nå. Dette er nytt og spennende og ikke minst utfordrende for meg. I forbindelse med Oslo Grand Prix-helgen var det masse møter, og flott sport. Jeg lærte mye og det var ikke minst moro. Jeg fikk også en innføring i spillet. Jeg vant litt og tapte litt. Jeg skal representere DNT under NM for montéryttere i Drammen  den 18. juni, og det gleder jeg meg til, sier en sprudlende Tove Paule.