Storstilt TV-produksjon

Skrevet av www.bjerke.no,  14.05.2011
Artikkelbilde
Tormod og Camilla er klar for årets OGP-helg. Her er de to foran fjorårets oppgjør. (Foto: Daniel Kulblik)

I IMG’s lokaler har det gått på høytrykk foran helgens gedigne stevner på Bjerke Travbane. Tv-produksjonen er under kontroll og seerne har mange godbiter i vente.

Sendetidene i NRK2 til helgen er lørdag fra kl. 18:00 – 18:45. Søndag med Oslo Grand Prix er satt opp med en hel time i perioden 18:00 – 19:00. Programleder i begge sendingene er Camilla Wold Knutsen, mens drevne Thor Borg er tatt inn som ekspert i tillegg til Tormod Hynne søndag.

VM-speaker
Fram mot weekenden vil man få stifte bekjentskap med Kjell Erik Kristiansen, respektert VM-speaker fra blant annet mesterskapet i Holmenkollen i vinter. Intervjuet med Kristiansen dukker opp i onsdagens V65-program.
Torsdagen til lunsj, i forbindelse med V5-løpene på Bjerke, vil en oppdatering av Oslo Grand Prix skje. Deretter følger IMG opp med V75-sending lørdag og en spekket meny fra søndagens løp på samme bane.

Rapide Lebel
Sist uke var IMG på besøk i Frankrike, det hos Oslo Grand Prix-deltageren Rapide Lebel.
- Innslaget om Rapide Lebel vil bli sendt inn i sendingen som tar for seg søndagens store stevne på Bjerkebanen. I tillegg har vi møtt eieren til det norske håpet Yarrah Boko og dens eier Jan-Erik Andresen.
Det er IMG’s Thomas Gjelsås som informerer.

Kai fotfølges
En annen av aktørene som vil bli fulgt nøye er Yarrah Bokos kusk Kai Johansen.
- Vi blir med Johansen fra han våkner til han sitter i hestens sulky. Reportasjen sendes i Grand Prix-programmet som går i NRK2 fra kl. 18:00 til kl. 19:00 søndag. Et innslag med amerikanske Arch Madness kan også dukke opp. Dette er planlagt sendt allerede i kveldens V65-program fra Bjerke, sier Gjelsås.
- Innslag om Rapide Lebel og Yarrah Boko vil også dukke opp i NRK1-sporten, understreker IMG’s redaktør.

RD
Hver enkelt deltager i søndagens Oslo Grand Prix vil bli presentert med 30 sekunder. Alle vil bli vist i Rikstoto Direkte. Morgensendingen onsdag, torsdag og fredag vil innebefatte OGP-nytt.
IMG har virkelig gjort sitt beste.
- Vi har et magasin som ruller i vei onsdag kveld og frem til torsdag og lunsjsendingen tar til. Gjest er Bjerkes direktør Arniljoth Heltberg. I loopen fredag kveld og lørdag morgen vil vi legge ut innslaget om Arch Madness, fortsetter Thomas.
- Naturligvis skal vi produsere tipssendinger fram mot helgen. På lørdag blir det en livesending fra kl. 12:30 i tillegg. Selve RD-sendingen tar til kl. 13:30. Programlederne vil drive sendingene fra et studio ute på banen. Lørdagens besetning består av Anders Mikkelborg og Stian Hallenstvedt. På søndag ledes RD-seerne av Anders Mikkelborg og den svenske kusken og eksperten Bo Eklöf.
- Jeg understreker at RD-sendingen søndag tar til allerede kl. 11:15, avrunder Thomas Gjelsås.