14 fantastiske løp på programmet

Skrevet av Erik Håkonsen,  09.05.2011
Artikkelbilde
Lisa America vant VG Oslo Grand Prix i fjor foran Maharajah. Begge stiller til start på søndag.

Det blir 14 fantastiske løp på Bjerke Travbane søndag 15. mai. VG Oslo Grand er selvsagt det store løpet. Årets utgave er et av de mest jevne storløpene vi kan huske. Det er ti meget gode internasjonale stjerner som stiller til start. De andre 13 løpene holder også meget fin klasse. I flere av løpene har vi med norske hester, som garantert vil kjempe helt i toppen. Gled dere!

Det aller første løpet på søndag starter klokken 12.00. Etter dette løpet blir det ei pause på ca. en og en halv time. Det blir masse spillmuligheter denne dagen. V4 starter i det første løpet. V65 starter i det tredje løpet og blir avsluttet med VG Oslo Grand Prix. V5 spillet starter i det tiende løpet. Dagens Dobbel kjøres som syvende og åttende løp.

Muscles Wiking B.R. trakk spor fem i Hæhre 4-årseilite, som kjøres som det syvende løpet. Den norske hesten blir garantert favoritt, men han møter svært gode hester. Uansett er han den varmblodshesten som har størst mulighet til å forsvare de norske fargene.
Noen andre norske hester vil vi ikke trekke fram. Det er nemlig flere norske som kan stikke av med seieren i de andre løpene. Ingen nevnt, ingen glemt er et viktig ordtak.

Vi gleder oss til en fantastisk travdag!

Se startlisten her