Pressemelding

Skrevet av Kjell G. Gaarder,  04.07.2011
Artikkelbilde

Lisa Fredriksen ny sportssjef i Totonor.

Lisa er oppvokst i Harstad og har hele sin familie i nærområdet.  Hun har høyskoleutdanning som kandidat i informatikk. Lisa kommer fra stilling i Norsk Rikstotos dataavdeling som testleder, hvor hun har vært i 12 år. I Norsk Rikstoto har hun hatt spesielt ansvar for programvaren som benyttes til avviklingen av hestesportens sportsarrangementer.

Lisa er levende opptatt av travsport som hesteeier med amatørlisens og tidligere erfaring fra arbeid hos Per Henriksen Stable i USA og Gestüt Cicero i Tyskland. Lisa kjenner organisasjonen i norsk travsport godt gjennom aktivt medlemskap i Oslo Travklubb, der hun er nestleder og med styreverv i Oslo og Akershus Travforbund. 

-          Jeg er glad for at Lisa har akseptert stillingen som sportssjef. Hun har både den praktiske og teoretiske erfaringen som skal til for å fylle stillingen. Dessuten er hun en positiv og blid jente med lokal forankring. Jeg er overbevist om at hun vil bli en rik tilvekst til Totonors administrasjon, sier konstituert daglig leder Odd H. Johansen.

 

-          Jeg gleder meg til å ta fatt på stillingen. Nordnorsk travsport har utviklet seg voldsomt siden jeg drev med hest på Kvæfjordeidet og er under stadig utvikling. Det blir spennende å arbeide sammen med Bård Andreassen som har så god arrangementsbakgrunn. Dessuten setter jeg pris på å kunne flytte tilbake til Harstad, slik at jeg kan ha tettere kontakt med min nære familie, sier Lisa Fredriksen.

 

Lisa Fredriksen (37) tiltrer stillingen 1. oktober 2011, men vil påta seg oppgaver for Totonor allerede fra i sommer.

Totonor AS ivaretar Norsk Rikstotos oppgaver i Nord-Norge og er ansvarlig for alle travløp med totalisatorspill i landsdelen. Totonor drifter Harstad Travpark og eies av Nord-Norges Travforbund.

Spørsmål knyttet til denne pressemelding kan rettes til:

Svein Morten Buer, styreleder i Totonor AS – 900 35 395.

Odd H. Johansen, konstituert daglig leder - 924 55 709.

Lisa Fredriksen – 977 13 588.