Jarlsberg Grand Prix uka 13.-17. juli 2011

08.07.2011
Artikkelbilde

Disse siste ukene har gått så merkelig fort, og plutselig er bare noen dager igjen til årets store travfest på Jarlsberg: GP-uka 2011!

 

Hestene strømmer på i de ca. 50 planlagte løpene, og det er med en stor porsjon stolthet vi kan presentere følgende

SPORTSLIGE GODBITER kommende uke:

 

Se arrangementsplakaten her:
JGP.PDF

Reklamefilmen her:

Jarlsberg Grand Prix 2011.wmv

 

Fenomenet MUSCLES WIKING B.R. i  Aktaion Grand Prix fredag!

Vår internasjonale stjerne YARRAH BOKO i langløpet søndag!

Europas trolig beste 3-åring BRAD DE VELUWE i Ulf Thoresens Minneløp!

 

Dette er bare noe av det som skal skje, og som en liten forsmak på den komplette menyen, som først blir klar kommende mandag!

 

Vi kan ellers lokke med ARRANGEMENTSMESSIG MORO med Andre Ringelien i tospann med tipsgeneral ØIVIND GRØSTAD, og sammen med våre beste kusker skal de lokke fram de beste V75-tipsene LØRDAG KL. 12.00 i travkafeen. På seremoniplass blir det helt sikker noen mye spill-lopper..!

 

HESTEEIER FOR EN DAG kan du kanskje bli allerede på onsdag, da vi midt i UNGHESTDAGEN gir alle publikummere mulighet til å bli trukket ut som eier i det 6. løpet (V65-finalen.) Da vanker det reisegavekort på kr. 10.000 til den heldige!  Torsdag etter lunsjtravet skal vi teste skuddfoten til Høitomt’en og Tengs’en, og keeper-ferdighetene til Jan Morten Hansen og foto-Hansen i kuske-fotballkampen!

 

På lørdag kveld er det ÅGE ”GLAM” STEEN som står for hovedunderholdningen på Quality-festen (Oseberg kulturhus) lørdag kveld, etter at vi kanskje har fått mange-millionær-vinner nr. 4 i V75-spillet på Jarlsberg…?  Tidligere gevinster på 17 mill – 43 mill  -   44 mill.  er ei  sterk rekke..!

 

So far – so good, folkens, dette bare som en liten appetittvekker, og en påminnelse om at vi faktisk er i gang allerede kommende onsdag!

Det jobbes på spreng både ute i banen, på kjøkkenet, på kontoret og på trenerstallene! Alle vil være ”ship shape” når snorene strekkes!

Legg de siste ferie-planene, og kom deg til Vestfold raskere enn svint!

 

Vedlagt noen spot’er for radio og TV, som du gjerne kan spre til venner, kjente og legge ut på Facebook om du vil!

 

Velkommen til Jarlsberg-uka, og få gjerne med en venn eller to –  ikke bare i den ”virtuelle verden”, men helst i ”real life”!

 

For Jarlsberg Travbane - teamet

Ståle Jan Frøynes

Daglig leder