Alt klart for ei spennende Forus Open-helg

Skrevet av Erik Håkonsen,  01.07.2011
Artikkelbilde

Søndag kjøres Scandic Forus Open, men hele helga er en eneste stor fest på Forus. Det starter opp med Lunsjtrav i dag fredag. Rett etter stevneslutt er det satt opp busser, som frakter folk til Forus Open-auksjonen. Auksjonen holder sted på Øksnevad vidregående skole. Lørdag er det V75, mens helgen avsluttes med Scandic Forus Open.

Alt ligger til rette for å dekke alle behov for de som er glad i trav. Det skal bli spennende å se hvordan auksjonen blir tatt i mot. Alt om Forus Open-auksjonen kan du lese her. Trav- og ridehallen til Øksnevad vidregående skole er et perfekt lokale til å arrangere auksjon i.

Lørdag er det spennende V75-løp. Sportslig holder også løpene fin klasse. Forus Travbane har bygget ny utetribune mellom hovedtribunen og administrasjonen. Vi vil tro det blir god stemning på denne tribunen når Forus Open-feltet svinger opp bak startbilen.

Hvem vinner Forus Open?

Rapide Lebel er den store favoritten til å vinne Scandic Forus Open og førstepremien på en million kroner. Franskmannen har vært veldig god og imponert stort. Fra sitt startspor i andre rekke bør han komme seg feilfritt avgårde. Vi tror Rapide Lebel blir tidlig å finne utvendig for lederen. Han takler å gå i den posisjonen.

Hva med Cromwell?

Cromwell med sin trener Per Oleg Midtfjeld i sulkyen er det norske håpet. Han har vært utrolig god i det siste. Han har bevist at han er god nok til å trave på 1.10 tallet. I sin siste start vant han sprettlett på 1.11,3a. på Leangen. Vi blir ikke overrasket om Cromwell leder hele veien.

Vi gleder oss til en fantastisk travhelg på Forus Travbane!