Odd H. Johansen sluttet i DNT i dag

Skrevet av Erik Håkonsen,  28.02.2011
Artikkelbilde
Odd H. Johansen ble takket for innsatsen av styreleder, Merete Johansen.

Odd H. Johansen takket for seg i dag etter å ha vært ansatt i DNT i nesten 28 år. Odd H. har hatt en rekke viktige arbeidsoppgaver for DNT.
- DNT takker Odd H. Johansen for hans flotte og lojale arbeid for organisasjonen, sier styreleder i DNT, Merete Johansen.

Odd H. Johansen er 63 år gammel. For vel 28 år siden begynte han i DNT som økonomidirektør i DNT. Han satt i denne stillingen fram til 1990 hvor han ble daglig leder på Bjerke Travbane.

- Det var en spennende og svært givende periode på Bjerke Travbane. Arbeidet var svært variert, fra publikumsrettede tiltak til økonomistyring. Salg av arrangement til sponsorer, oppussing av restauranten og oppstarten av Bjerkeklubben. Det jeg husker aller best fra min karriere i DNT er isløpet på Sognsvann i jubileumsåret 2000. Jeg hadde både ideen og gjennomføringen av arrangementet. Det ble veldig vellykket og en meget spesiell opplevelse, sier en stolt Odd H. Johansen. 

Odd H. Johansen (til høyre) var utkledd som prest under isløpet på Sognsvann.


Isløpet på Sognsvann ble en gedigen suksess.

I 2001 begynte han som assisterende generalsekretær i DNT. Han hadde en sentral rolle for byggingen av Hestesportens Hus i 2003.
-  Jeg var med i komiteen for byggingen av Hestesportens Hus og var byggherrens stedlige representant. Budsjettet var på 95 millioner, men prisen ble 92 millioner kroner.

I 2006 var han daglig leder ved Sørlandets Travpark fram til Frank Håland ble ansatt.

Fram til generalforsamlingen skal Odd H. Johansen jobbe med lovutvalget og komiteen for "Årets Ildsjel og "Årets Travlag".