Går for en god sak

Skrevet av Erik Håkonsen,  10.02.2011
Artikkelbilde
Tormod Hynne må bruke beina til lørdag.

RD-profilene, Tormod Hynne og Ola Slåtsveen, skal gå fra Drammen Travbane til Klosterskogen Travbane førstkommende lørdag. På veien skal de samle inn penger, som skal gå til Radiumhospitalet ved forskning. Grunnen til at de legger ut på denne lange turen er at Ola Slåtsveen sa på NRK at han skulle gå hjem hvis Gidde R. Icke tapte V75-finalen sist lørdag.

Det var imidlertid ingen fare for Ola Slåtsveen å si dette, i og med at han bor bare 800 meter fra Drammen Travbane. Derfor ble han utfordret av Camilla Wold Knudsen i studio til å gå fra Drammen til Klosterskogen. Ola Slåtsveen tok utfordringen sammen med Tormod Hynne, som ikke skulle være noe dårligere enn Slåtsveen.

- Det blir en tøff tur, men vi skal klare det. Jeg går til jeg stuper, sier Ola Slåtsveen.

Utdeling av Lyntoto
- Under turen skal vi også gjøre reklame for Rikstoto og spilleproduktene deres. Vi er utstyrt med en rekke lyntotokuponger til lørdagens V75-spill. Det kan bli damen i pølsekiosken, eller personen som står ved postkassa, som blir eier av en slik, forklarer Hynne.

På turen skal også de sportslige karene samle inn penger, som skal gå til Radiumshospitalet ved forskning.
- Det har vært mye styr rundt denne turen allerede og media har skrevet masse. Vi håper derfor vi klarer å samle inn så mye penger, som tilsvarer en krone for hver meter vi går. Det skal bli den nette sum av 102.000 kroner. Kontonummeret er 1607 45 02532, og husk å merke på innbetalingen FRA TRAVSPORTEN. Dette er veldig viktig, sier Ola Slåtsveen.

Man vil kunne følge Ola og Tormods innbitte kamp på youtube, videre vil deres svette opplevelse følges på guttas personlige facebookprofil.

Vi ønsker dem lykke til på turen!