Reisebrev fra Makarov

Skrevet av Erik Håkonsen,  16.12.2011
Artikkelbilde
Makarov vant Norsk Travderby i fjor for Eirik Høitomt

Marit Eggen har laget et reisebrev fra Makarovs flotte innsats på Vincennes Travbane i Paris på torsdag. Makarov spurtet glimrende til fjerdeplass.

"Da jeg våknet idag skjønte jeg at noe var på gang. Mamma var veldig tidlig ute og frokosten ble servert kl.06.30.
Etter en liten tur i luftegåren ble jeg tatt inn og mamma bandasjerte beina mine for avreise til Vincennes.
Jeg synes det var veldig store forhold der og jeg ble litt stresset og nervøs ,men etter at Hans Jørgen hadde kjørt et par runder med meg i den store ban...en følte jeg meg mye bedre.
Det er forresten en veldig rar bane her som går oppover og nedover og det blir sikkert tungt opp motbakken hvis farten blir stor, men jeg stoler på Gunnar og den treninga vi har lagt ned de siste ukene skal komme til sin rett her.
Det er den belgiske storkusken Dominik Locqueneux som skal kjøre meg og jeg er spent på starten,for den er rimelig spesiell for oss i fra Norge.

Nå kommer Dominik for å hente meg og det er bare tre minutter til start.
Vi kommer fint ut fra start og Dominik lar meg gå litt før han styrer meg til tet.
Håper ikke jeg skal gå i tet for jeg liker mye bedre å gå med i rygger.
Der kommer det en franskmann i full fart og heldigvis lar Dominik han få teten for han bare gir gass og åpner første tusen etter 1.11.3. Vi bare lar han gå for dette vil han nok kjenne i motbakken den gærningen. Nå kommer Pitch Command også og han går ned i rygg på lederhesten. Hva f..n skal han ut å kjøre for så tidlig, dette kommer til å bli bremseklosser til slutt.
Inn på oppløpet går det som jeg fryktet, de stopper foran meg, nå må du styre ut Dominik så jeg får brukt kreftene mine til slutt.
Der ja, der kommer åpningen og jeg får meg en smell på ræva så jeg spurter det jeg kan, men det er for kort vei til mål så jeg blir ikke bedre enn nr.4.
Det var synd for jeg følte meg veldig pigg og hadde størst fart av alle over mål, men dette ga mersmak og jeg har lyst til å prøve meg en gang til hvis mamma og Gunnar synes det er ok.
Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem til boksen min og få kveldsmat,og treffe de nye vennene mine."

Hilsen Makarov