Folkehesten er på vei

Skrevet av Erik Håkonsen,  02.08.2011
Artikkelbilde

Folkehesten er på vei inn i påselingsboksen, og vi kjører med fullt trykk fra og med i dag. Allerede Onsdag 3. august vil vi ha et større prosjektmøte der representanter fra både markedsbyrå, nettsideleverandør, produksjonsselskap, TV, mediebyrå (Equus), Prosjekt Arrangement, driftselskap, forbund, trenerforeningen er inivitert i tillegg til prosjektledelsen.

- I dette møtet vil vi gå i dybden på den eksisterende prosjektplanen og etablere gode kommunikasjonslinjer for den videre fremdriften.  
Lanseringen av Folkehesten vil skje i forbindelse med Klasseløpshelgen på Bjerke i september, og deretter vil det gå slag i slag til året er omme, eller til alle andelene i samtlige hester er solgt. 
Undertegnede og øvrig prosjektledelse har som mål å besøke samtlige høstkonferanser ute i forbundene, hvor vi vil informere bredt om prosjektet. 
Oslo og Akershus Travforbund vil naturligvis bli involvert noe tidligere, da de sammen med driftselskapet på Bjerke vil bli sterkt involvert i forbindelse med lanseringen. 
På vegne av hele Trav-Norge ser jeg frem i mot en spennende høst, sier prosjektleder Kim Are Sveen.