Flott tiltak av Robert Bergh!

Skrevet av www.rikstoto.no,  10.08.2011
Artikkelbilde
Robert Bergh engasjerer seg i sultkatastrofen i Afrika. Foto: Kanal 75.
Et flott initiativ kommer fra vårt borderland i øst. Torsdag kjører Robert Bergh til inntekt for sultkatastrofen i Afrika. Han gir 10 000 SEK samt hele provisjonen av det han kjører inn under løpene på Bergsåker til Leger Uten Grenser.

Nå oppfordrer stortreneren andre innen travet til å gjøre det samme.
- Kan man bidra på noe vis til å hjelpe barns liv skal man selvsagt gjøre det, sier Bergh til Kanal 75.

Største sultkatastrofen på 60 år
I disse dager pågår innsamlingen til sultkatastrofen i Afrika for fullt i Sverige. Afrika opplever den største sultkatastrofen på 60 år, og tolv millioner mennesker på Afrikas horn er lidende på grunn av tørke og krig. Organisasjonen Leger Uten Grenser kjemper for å hjelpe til så mye som mulig. Det er mange som nå engasjerer seg og donerer penger. En av disse er Bergsåker-trener Robert Bergh, en av Sveriges aller største travtrenere. Han gir 10 000 SEK samt hele provisjonen av det han kjører inn under løpene på Bergsåker torsdag til Leger Uten Grenser.

Oppfordrer travet til å delta
- Dette må man bare ta del i. 10 000 kroner er ingenting i den store sammenhengen, men kan man bidra på noe vis til å hjelpe barns liv, skal man selvsagt gjøre det. Jeg håper flere aktive og andre innen travet følger etter, sier Bergh.
- Jeg vil ikke ta noen timelønn fra staben min. De gjør en så god jobb og jobber så mange timer ekstra uansett, så dette skal jeg by på. Jeg oppfordrer flere trenere i landet til å gjøre det samme. Leger Uten Grenser er en veldig bra stiftelse å gi penger til, og dette er noe som berører en hel verden, sier Robert Bergh .
Også Bergsåker travbane gir 10 000 SEK til Leger Uten Grenser.

Et tiltak å støtte opp om for travsporten også her hjemme?