VG Oslo Grand Prix nærmer seg

Skrevet av Erik Håkonsen,  26.04.2011
Artikkelbilde
Lisa America skal prøve å forsvare fjorårets seier i VG Oslo Grand Prix.

Søndag 15. mai går VG Oslo Grand Prix av stabelen på Bjerke Travbane. OGP-general Arnlioth Heltberg har jobbet lenge med å få de beste hestene i verden til dette arrangementet. Allerede nå har han en rekke hester som har takket "ja" til å stille på startstreken i hovedløpet.

- Det ser veldig bra ut, og alt ligger til rette for en topp travhelg. Følgende hester er klare for VG Oslo Grand Prix:

Yarrah Boko
Lisa America
Torvald Palema
Maharajah
Rapide Lebel
Dette er topphester alle arrangører ønsker seg, sier Administrerende direktør Arnlioth Heltberg.

Stemmen fra Kollen på plass på Bjerke

Kjell Erik Kristiansen imponerte en hel verden med sitt speakerengasjement under VM i Holmenkollen. 14. - 15. mai er han i år som i fjor på plass på Bjerkebanen.

En hel verden lot seg imponere av den store stemmen under VM i Holmenkollen tidligere i vinter. Kjell Erik Kristiansen imponerer ikke bare med sitt imponerende engasjement. Han briljerer også på en rekke språk. Kommentatorguruen takler de aller fleste utfordringer og får samtlige i tale.

Kristiansen har ikke bare kunnskap om ski. Han har også opparbeidet seg stor travkunnskap gjennom flere engasjement under Oslo Grand Prix-dagen. Det er med stor glede vi også i år presenterer Kjell Erik som intervjuer på seremoniplass under OGP-helgen, skriver bjerke.no.

 OGP-vorspiel

Trav og Galopp-Nytt og Bjerke travbane inviterer til OGP-vorspiel etter V75-løpene på Bjerke lørdag 14. mai. Kurt Hella og Truls Pedersen har med seg gjester fra inn- og utland for å gi tips og vurderinger til søndagens løp.
- TGN skal i samarbeid med Bjerkebanen arrangere et OGP-vorspiel rett etter løpene lørdag ettermiddag. Her frister de med tips og interessante gjester fram mot søndagens storløp. I tillegg til masse spennende forhåndsstoff, er det DJ på plass og skjenkestedene er åpne utover kvelden. Vi håper mange av de som gjester Bjerke lørdag, får med seg dette før de forlater området. Dette blir garantert en suksess, smiler arrangementsjef Arild Engebretsen ved Bjerkebanen.

Ta del i moroa i teltet som står plassert like ved målgang. Inngangsbilletten koster 100 kroner og kjøpes ved inngangen til teltet.

Det er mulig å få kjøpt grillmat.