Muscles Wiking B.R. lekende lett

19.09.2010
Artikkelbilde
Bjørn Goop var utrolig glad under seiersdefileringen

Både Muscles Wiking B.R. og Dotterud Teddy imponerte stort i Kriteriet. Begge hestene var tidlig å finne i tet. Dette er to tre-åringer langt utenom det vanlige. Det er snakk om talenter vi knapt har sett maken til.

Dotterud Teddy var å finne i tet etter ca. 500 meter. Siden hadde Tom Erik Solberg full kontroll. På oppløpet var det ingen som kunne holde følge.
- Denne hesten har alt. Styrke, teknikk og et skikkelig løpshode. Han er rett og slett et fantastisk individ, sa treneren Lars O. Romtveit.

Dotterud Teddy og Tom Erik Solbergl.

Italia neste?
Etter sin imponerende seier i Kriteriet vurderer kretsen rundt Muscles Wiking B.R. å starte i Orsi Mangelli i Italia om ca. en og en halv måned.
- Vi har det løpet i tankene, men vi har sagt hele tiden at det er hesten som bestemmer. Vi skal ikke være for harde mot ham i år. Muscles Wiking B.R. er en fantastisk hest, som gjør alt meget lett, sa treneren Olle Goop etter løpet.

Muscles Wiking B.R. sikret seg teten med en gang, og siden hadde han ingen problemer. Bjørn Goop lettet litt på tommene på oppløpet og dermed "skvatt" Muscles Wiking B.R. ifra de andre.