En fantastisk travdag

11.05.2010
Artikkelbilde
Nu Pagadi og Erik Adielsson kommer ut fra spor fem i Rikstotos Europamatch. (Foto: Kanal 75)

Nå er endelig startlisten ute til samtlige løp søndag 16. mai. Det er bare å glede seg til en fantastisk travdag. Blir det tidenes travdag på norsk jord?

Sveriges to yndlinger kommer til Bjerke. Med både Nu Pagadi og Maharajah på plass ligger alt til rette for en fantastisk travdag. VG Oslo Grand Prix er selve rosinen i pølsa og for et kanonfelt vi fikk. Dessverre tapte våre håp sportrekningen, men vi krysser likevel fingrene for Beanie M.M. og Tinita Love. Med Lisa America, Premiere Steed og Define the World i nydelige spor ligger det til rette for en fartsfest. Omtalte Maharajah fikk et perfekte fjerdespor, noe vi regner med at Stefan Hultman er strålende fornøyd med.

I Rikstotos Euroapmatch møter Nu Pagadi et kobbel av gode hester. Stig H. Johansson trener den fantastisk flotte hingsten, som trolig blir stor stor favoritt, selv om Marshland er blant konkurrentene. Dette blir garantert et severdig oppgjør.

I Megaman Cup får vi to herlige sprintoppgjør. Vi gleder oss allerede til finalen på søndag. Dagligvarens Stayerløp blir også en severdig oppgjør. Vi gleder oss til å se Yarrah Boko over den velvoksne distansen.

Samtlige løp holder meget høy klasse. Det er bare å glede seg.

Se hele startlisten her.