Travlagsdugnaden nærmer seg

02.06.2010
Artikkelbilde

Årets store travlagsdugnad nærmer seg. Lørdag 19. juni skal Lyntotoomsetningen dobbles ved hjelp fra alle landets travlag.
- Ved hjelp fra travlagene skal vi minst øke omsetningen med 100 prosent. Allerede har 52 lag sagt seg villig til å stille opp i 96 butikker, sier prosjektleder Trond Besseberg i Norsk Rikstoto.

- I år håper vi at samtlige travlag kan sette av denne lørdagen og bemanne en eller flere kommisjonærer. I fjor stilte 115 travlag opp og bemannet til sammen 240 butikker. Oppgaven er nok en gang å fokusere på Lyntoto og få ”alle” til å kjøpe en lyntotobong eller å delta på et andelslag.
I fjor økte vi Lyntotoomsetningen i kampanjebutikkene med 113 %. Dette var et utrolig godt resultat, men vi håper å slå disse tallene i år, sier Trond Besseberg, kjedeansvarlig i Norsk Rikstoto.

I disse dager har regionskonsulentene i Norsk Rikstoto møter med forbundene og travlagene.
- Hvis ikke ditt travlag har vært eller ikke har mulighet til å møte på disse møtene oppfordrer vi dem til å ta kontakt med forbundssekretæren i ditt forbund, sier Besseberg. Han kan også fortelle at mange ansatte i både Norsk Rikstoto og Det Norske Travselskap stiller opp på dugnaden.

Fakta fra fjorårets dugnad:

- 115 travlag stilte opp
- 240 butikker ble bemannet
- I disse butikkene økte Lyntotoomsetningen i gjennomsnitt med 113 %
- I det totale kommisjonærnettet økte Lyntotoomsetningen med 83% iberegnet søndag. I dette tallet er også kampanjebutikkene iberegnet, slik at differansen faktisk er enda større i kampanjebutikkenes favør !
- I 117 butikker var Lyntotoøkningen mellom 100% og helt opp til 540 %