Rikstoto inn på VG-lista

15.06.2010
Artikkelbilde

For andre år på rad er Norsk Rikstoto en av fire sponsorer av VG-lista Topp 20. I år som i fjor kan publikum blant annet vrinske seg gjennom en hel sommerturnè.

Som et ledd i Norsk Rikstotos Strategi mot 2015, hvor et av målene er et bedre omdømme, satser spilleselskapet på å gjenta fjorårets suksess med deltakelse på sommerturnèen til VG-lista Topp 20.

Det skorter ikke på aktiviteter når Norsk Rikstoto er med som sponsor av VG-lista Topp 20-turnèen 2010. Fjorårets populære vrinskekonkurranse gjentas selvfølgelig i år, i tillegg blir hesteskokasting og gjettekonkurranse med flotte premier. Alle som besøker standen får gratis popcorn og ballonger, og de første 50 personene som dukker opp på standen er med i trekningen av en Ipod Nano.

- Vi vil fokusere på hva som er enestående for oss; nemlig hesten. For å sette hesten i fokus har vi blant annet med søte ponnier på standen, forteller markedsdirektør Haakon Smerud.

I forbindelse med fjorårets sponsorat delte Norsk Rikstoto ut stipender på 40 000 kroner til heste- og rideklubber over hele landet. Dette har blant annet ført til at leskur til ridebaner blir bygd og pengene har sågar sørget for at en rideklubb fikk delta i Norgesmesterskapet, med en NM-vinner som resultat!

Norsk Rikstoto vil være til stede på konserten på Rådhusplassen i Oslo fra kl. 12.00 fredag 18.juni. Deretter reiser turnèen videre til Stavanger 30.juni, Trondheim 7.juli og Bergen 14.juli.
Eventuelle spørsmål stilles til TV- og mediesjef Vidar B. Steder.
Mobil: 93 48 06 40