Kvalifiserte hester til DNTs Vårserie

23.04.2010
Artikkelbilde
Muscles Wiking B.R. er et stort talent. Han er kvalifisert til finalen på Biri.

Lørdag 1. mai går finalen av DNTs Vårserie av stabelen på Biri Travbane. Det har blitt kjørt tre kvalifiseringsløp. Det er elleve ehster som har sikret seg poeng gjennom kvalifiseringsløpene.

DNTs Vårserie 2010
Mojito Bar  1055 poeng
Classic Star  655 poeng
Azeem   500 poeng
Muscles Wiking B.R. 250 poeng
Scott W.L.  155 poeng
Fiery Tile  155 poeng
Maddie Layne  140 poeng
Harmoni Hall  85 poeng
C.C. Mr. Paradise 85 poeng
Micromate  20 poeng
Callisto   20 poeng

Disse 11 er kvalifisert for og har startplikt i finale på Biri lørdag 1. Mai.
Disse vil tilbys plass i følgende rekkefølge (rangert etter startpoeng ved innmeldingstidspunkt for finaleløp)ved ledige plasser. Den første på lista er alt inne i løpet, men har ikke startplikt.
Pay Me   0 poeng
Gazzcraft  0 poeng
K.C. Dream  0 poeng
Tarantino  0 poeng
Born Hot  0 poeng

Regelverk - varmblods
Alle løpene kjøres over 2100 meter med autostart. Det er mørk sportrekning i alle løpene. Dersom det meldes mer enn 12 hester i et av kvalifiseringsløpene er det avvisning etter poeng(fortrinnsregel gjelder ikke). Alle kvalifiseringsløp kjøres med en førstepremie på 30.000 kroner. Finalen går med førstepremie på 100.000 kroner. Startberettiget er hester som har opprettholdt sin innmeldingsberettigelse i minst et av klasseløpene.
De tolv hestene med flest startpoeng fra kvalifiseringsløpene har startplikt i finalen. Dersom to eller flere hester har samlet likt antall poeng i kvalifiseringsløpene legges øvrige startpoeng til grunn for innbyrdes rangering. Dersom kvalifisert hest sykmeldes før starterklæring erstattes den med reserver fra liste lagd etter kvalifiseringsløpene. Hester som opprinnelig ikke var kvalifisert for finale har ikke startplikt i finalen.

Regelverk - kaldblods
Det kjøres kun finale. Den kjøres over 2100 meter med likestart med en førstepremie på 100.000 kroner. Det er mørk sportrekning. Dersom det meldes mer enn 12 hester i finalen er det avvisning etter poeng(fortrinnsregel gjelder ikke). Startberettiget er hester som har opprettholdt sin innmeldingsberettigelse i minst et av klasseløpene.