Husk å melde til Unionstravet på Färjestad

09.09.2009
Artikkelbilde

Lørdag 26. september er det klart for Unionstrav på Färjestad Travbane i Karlstad. Tolv interessante løp finnes i innbydelsen. I hvert av av de syv V75-løpene er minst fire norsktrente hester sikret plass.
 

Färjestads Travselskap byr på fri hotellovernatting fra fredag til lørdag for alle norske hesteeiere som har hest til start (ett dobbeltrom pr. hest), samt unionspass som gir fri entre og mat/drikke i Unionsteltet på lørdag.
Transporttilskudd til norsktrente hester utbetales som kilometergodtgjørelse etter statens satser (kr 3,50 pr kilometer) for hver starthest (fratrekk for innkjørte premier etter vanlige regler for transporttilskudd i Norge). I montèkampen er syv norske ekvipasjer (rytter og trener) sikret plass. I Lärlingskampen stiller seks stallansatte fra Sverige og Norge til dyst. Tradisjonen tro vil det også arrangeres "landskamp" mellom seks ponniekvipasjer fra de to landene. Ponniene har sin innmelding 12. september (sjekke ponnisidene for mer informasjon).

For de store hestene er det innmelding fredag 18. september kl 08.00 - 10.00 til DNT på tlf 815 11 225. I den vedlagt PDF-filen finnes hele løpsinnbydelsen. Her er grunnlaget omregnet til norsk valuta.

Last ned løpsinnbydelsen her