Topphester i Hæhre - Axel Jensens Minneløp

21.10.2009
Artikkelbilde
Hvem vinner Axel Jensens Minneløp

Roger Walmann, Lutfi Kolgjini, Robert Bergh, Åke Svanstedt og Steen Juul har en ting til felles. Samtlige har starthester på Bjerke onsdag 28. oktober. Alt ligger til rette for en "superonsdag" på Bjerkebanen.

De nevnte storhetene i svensk og danske travsport sender ut hester i Axel Jensens minneløp eller den påfølgende hoppeavdelingen. Det er med glede vi presenterer to kanonfine felt en onsdagskveld på Bjerke.

Vi gleder oss til å se Derby-vinner New Varenne L.A. og Hoppederby -vinner Sweet Case mot topp internasjonal konkurranse. Også Øysteins Tjomsland-trente Alpha Romeo R.R. og Helmax Egon skal spise kirsebær med de store.

Vinneren av årets SprinterMästern og 1.10-traveren, Lavec Kronos, kommer til Bjerke. For anledningen med Johnny Takter i sulkyen. Fredrik Larsson sitter opp bav Reven d'Amour. Roger Walmann sender ut Fancy Vacation og unghesttalentet Lord Capar er tilbake i Norge. Også fjorårsvinner Robert Bergh kommer til Oslo, nå med Production.  Danske Neo Holmsminde er den tiende og siste hesten i årets Hæhre Axel Jensens minneløp.

Også hoppeavdelingen blir en perle. De svenske superhoppene Bring Me Luck U.S., Mystical Ann og Lily Kronos står på startstreken. Åke Svanstedt sender sønnen Anders til Bjerke. Det er første gang unggutten prøver seg på en norsk arena. Med seg på det svenske laget har han også Johan Untersteiner. Disse to unggutta er noen strålende ambassører for travsporten.

I tillegg frister vi med en rekke fine V75-løp. Alt ligger til rette for en strålende travdag på Bjerkebanen. Startlisten finner du her