Tre nye godkjente norgesrekorder

18.11.2009
Artikkelbilde
Bork Odin etter sin Derbytriumf

Det har blitt satt fire nye norgesrekorder i år. Tre av disse er godkjente med negative dopingprøver. Den siste norgesrekorden til Bork Odin er enda ikke godkjent på grunn av at dopingprøven ikke er ferdig analysert. De tre nye godkjente rekordene tilhører C.C. Westside, Bork Odin og Scott W.L.

C.C. Westside
C.C. Westside satte en flott norgesrekord på Jarlsberg Travbane den 11. juli. Tiden ble sterke 1.12,5 med autostart. Hoppa eies av Per-Arne Claussen og blir trent av Steinar Holm. Kusk i rekordløpet var Olav Mikkelborg.

Bork Odin
Bork Odin travet fantastiske 1.21,5 med autostart den 2. oktober på Jarlsberg Travbane. Bork Odin har vært fantastisk god i år med Derbyseieren som årets høydepunkt. Han blir trent av Lars O. Romtveit og eid av Tom Krageboen. Fast kusk er Tom Erik Solberg.

Scott W.L.
Scott W.L. debuterte med å sette norgesrekord på Bjerke Travbane den 4. oktober. Han er utvilsomt et stort talent. To-åringen travet 1.17,6 med autostart. I sulkyen satt Jomar Blekkan. Han eies av Monica og Torkil Steinshaug, mens det er Torkil som trener hesten.
 

Gjeldende norgesrekorder