Vi følger Maid For Tag dag for dag fram til lørdag

09.03.2009
Artikkelbilde
Maid For Tag sammen med Olav Mikkelborg og Camilla Hansen

Maid For Tag er det store norske håpet til å vinne Steinlagers Æresløp på Momarken Travbane lørdag 14. mars. Vi kommer med daglige rapporter fram til dette store løpet. Det er superhoppas oppasser, Camilla Hansen, som kommer med rapportene.

Mandag 9. mars:

- Maid For Tag går bestandig i luftegården fra morgningen av. Hun har en stor luftegård for seg selv, som hun trives veldig bra i. Hun liker å gå ute og jeg ser på henne at hun koser seg. I dag mandag blir det kun mosjonskjøring. Da er jeg ute med henne i ca. en time. Da blir det litt skritt og jogging. Etter at hun har spist, blir hun tatt ut på stallgulvet. Da går jeg over alle beina og steller disse etter beste evne. Det blir også mye pussing og kos. Alt i alt ser hun fantastisk fin ut, sier Camilla Hansen.

I morgen tirsdag skal Maid For Tag gå intervaller. Vi kommer med en ny rapport ca. kl. 14.00 i morgen.

Kjører til fra start
Maid For Tag trakk spor syv i Steinlagers Æresløp. Trener og kusk, Olav Mikkelborg, henger imidlertid ikke med hode av den grunn.
- Maid For Tag ser bare bedre og bedre ut i trening. Hun var fantastisk i sin siste start. Jeg mener jeg har den beste hesten, og da kan man ikke henge med hodet på grunn av et litt dårlig spor. Jeg kommer til å klemme til fra start. Det skal til en meget startrask hest for å kunne svare opp Maid For Tag. Jeg kan også kjøre for fullt inn på svingen. Teten er heller ikke avgjørende om vi vinner eller ikke. Jeg mener vi har den beste hesten, og da må jeg ha lov til å være stor optimist, sier en offensiv Olav Mikkelborg.