- Naturlig å gi premiesamlingen til Momarken

11.03.2009
Artikkelbilde
Knut Olausson, Steinlager og Per Oleg Midtfjeld etter en av hestens seirer.

Eieren til Steinlager, Knut Olaussen, har gitt hele premiesamlingen til Momarken Travbane. Denne fantastiske premiesamlingen blir utstilt i travmuseet ved travbanen.
- I og med at det var på Momarken Steinlager sto oppstallet, mener jeg det var rett å gi premiesamlingen til hestens hjemmebane, sier Knut Olaussen.

- Jeg har gitt hele premiesamlingen. Ikke en eneste pokal har jeg stående igjen hjemme. De har også fått masse avisutklipp og bilder. Det gleder meg hvis andre kan ha glede av å se premiesamlingen i travmuseet, sier Knut Olausson.

Lørdag kjøres Steinlagers Æresløp. Knut Olausson eier Cromwell, som er en av deltagerne i løpet.
- Han kommer tilbake etter pause. Det er klart han skulle hatt et løp i kroppen, men det har ikke vært noen passende løp i det siste. Per Oleg Midtfjeld er fornøyd med Cromwell, og jeg tror han vil sette farge på løpet. Steinlager skal være master foran sitt eget løp. I sulkyen kommer Per Oleg Midtfjeld til å sitte. Det er slik det skal være. Steinlager er Oleg sitt produkt og jeg er glad han skal kjøre master med Steinlager. Det blir en annen kusk bak Cromwell i defileringen, men i løpet er Per Oleg på plass, sier Knut Olausson.

- Hvordan går det med statuen av Steinlager?

- Jeg har sluttet å mase på kommunen. Det viste seg at det gikk en vannledning akkurat der hvor statuen av Steinlager skulle stå. Dette har de ikke klart å løse. Statuen står klar, men kommunen får ikke bestemt seg, sier Knut Olausson.