Flott femteplass til Tinita Love i OGP

10.05.2009
Artikkelbilde
Russel November (t.v.) spurter fantastisk inn til seier i VG Oslo Grand Prix.

Tinita Love leverte et kjempeløp til femtepremie i VG Oslo Grand Prix. Hun manglet litt rom på slutten, men likevel spurtet hun flott mellom hester. Denne hoppa slutter ikke å imponere. Vant gjorde Russel November med Hugo Langeweg jr. i sulkyen. Han leverte et av de raskeste oppløp vi noensinne har sett på Bjerke Travbane.

Som ventet stakk Finders Keeper rett til tet. Ut av de første svingen angrep Triton Sund. Han kom ned utvendig for lederen. Tinita Love travet i tredje par innvendig. Det ble ikke noe tempo i løpet. Farten ble skrudd opp på den siste bortre langsiden da Offshore Dream angrep for fullt. Ut i oppløpet ble hele banens bredde tatt i bruk. Helt ute ved gjerdet kom Russel November i en fantastisk fart. I mål var han sikker vinner.
 
Hugo Langeweg Jr. fikk seierskyss etter den flotte seieren.

Elitloppet neste?
Tinita Love spurtet glimrende til femte, men treneren og medeier Ole Bjørn Hoppestad var ikke helt fornøyd.
- Vi ville ikke ned i rygg på Oyonnax, men hvanet likevel i den posisjonen. Det så ut som Geir V. Gundersen ble presset ned i den posisjonen. Avslutningen var meget bra, men i dag kunne Tinita Love hentet seg en enda bedre premie. Hvis helsa holder vil vi starte i Elitloppet, vel og merke hvis vi får en invitasjon, sier Ole Bjørn Hoppestad.