Tinita Love i rute igjen

10.06.2009
Artikkelbilde

Tinita Love skuffet stort i sin siste start på Solvalla. Det viste seg at hun slet litt med det venstre framkneet og muskulære problemer.
- Nå ser Tinita Love meget fin ut igjen, og vi sikter inn et løp på Leangen neste helg, sier deleier og trener Ole Bjørn Hoppestad. 

- Alt tyder på at Tinita Love stresset seg veldig opp på transporten til Solvalla og under overnattingen på Solvalla. Hun reiste "alene" denne gangen og det passer henne dårlig. Vi kommer til å ha med en eller to hester fra egen stall de neste gangene hun skal reise langt, sier Ole Bjørn Hoppestad.

- Hun hadde muskulære problemer da hun kom hjem. Hun hadde også et lite sår på hofta. Hun har nok herjet på boksen. Kneet har vi behandlet, men det var strengt tatt ikke nødvendig. Jeg har trent henne som normalt den siste tiden og hun har virket fin. Førstkommende lørdag skal Geir V. Gundersen kjøre hurtig med henne på Jarlsberg. Hvis alt er som jeg tror, blir det start i Shan Rags Æresløp på Leangen lørdag 20. juni, sier Ole Bjørn Hoppestad.