Tinita Love enorm i NM

25.07.2009
Artikkelbilde
Arkivfoto

Tinita Love var i en klasse for seg selv i NM på Biri Travbane lørdag. Hun dro hardt unna i front og det var ingen av konkurrentene som kunne holde følge. Vinnertiden ble 1.14,7a. over 2600 meter.

Tinita Love måtte trave i fjerdespor rundt den første svingen. Etter drøye 500 meter var hun å finne i tet. Hun åpnet etter 1.09. Geir V. Gundersen fikk dempet tempoet til 1.14 fart de første 1000 meterne. Så kom San Soir opp på siden og da ble Tinita Love hissig. Mot den siste svingen lot Geir V. Gundersen hoppa lange ut. Hun fikk 20 meter ned til de andre. På oppløpet merket hun tempoet, men Geir V. Gundersen hadde også sluttet å kjøre. Seieren var aldri i fare. Twist Chocolate og Classic Tile spurtet fint til andre og tredjeplass.

- Dette er en seier jeg setter meget høyt. Det ble et meget tøft løp med en knallhard åpning. Når hun i tillegg ble hissig, skal det ikke gå å vinne et NM. Tinita Love er imidlertid rå! Prestasjonen i dag var enorm og jeg er svært glad, sa Geir V. Gundersen etter løpet.