Stalljenter på plass

12.01.2009
Artikkelbilde
Nå er jentene fra Natur vgs. tilbake på Bjerke. (Foto: Torhild Grimseth Huseby)

Natur Videregående skole og Bjerke travbane har den senere tiden videreutviklet sitt samarbeid. Som et ledd i samarbeidet er fem elever på plass hos fire av Bjerkebanens travtrenere.

Før jul var Natur Videregående skole på Bjerke-besøk. Her fikk de litt teori og litt praksis om travsporten. Som et ledd i vårens læreplan har skolen lagt opp til praksis hos Nordtvet ridesenter, Alna ridesenter og Bjerke travbane. På Bjerkebanen skal jentene være med i det daglige stellet hos fire av banens trenere.

Hver torsdag i seksten uker skal jentene lære og se hvordan livet fungerer på en trenerstall. Kenneth Rasmussen, Frode Fladen, Leif Gustav Raae og Liv Jorunn Lund stiller opp som lærermestre. Elevene skal rullere på lærested, så vi ser med spenning på dette samarbeidsprosjektet. Det hele er et ledd i Det Norsk Travselskaps - Trav i undervisningen.

Bjerke travbane ser fram til en fin vår med elevene fra Natur vgs, og takker samtidig Kenneth Rasmussen, Liv Jorun Lund, Frode Fladen og Leif Gustav Raae for innsatsen.