- Føler meg bedre enn på mange år

14.12.2009
Artikkelbilde

Dnt’s styreleder, Nils Dagestad, er snart tilbake fra sin sykemeldings periode. Han ble rammet av et kraftig hjerteinfarkt den 3. november.
- Jeg føler meg friskere enn på mange år. Sykemeldingen går ut ved nyttår, og planen er at jeg er tilbake som styreleder fra 1. januar, sier Nils Dagestad.

- Jeg har vært på Hagahaugen Rehabiliteringssenter i tre uker. Treningen har gått veldig fint og på onsdag blir jeg utskrevet. Jeg har fått et eget treningsopplegg som jeg skal følge hjemme. Jeg har blitt fulgt opp på en eksemplarisk måte, og formen har blitt bedre og bedre for hver dag, sier en optimistisk Nils Dagestad.

- Jeg vil benytte anledningen til å takke administrasjonen og styret for den jobben de har gjort, mens jeg har vært sykemeldt. De har gitt meg den roen jeg trenger. Travvenner fra hele landet har også støttet meg og det har varmet. Nå står vi foran julehøytiden, som jeg skal nyte sammen men familien. Jeg gleder meg til å ta fatt på styrelederjobben i DNT igjen, og vil samtidig ønske lag, forbund og alle travvenner en God Jul. Jeg ser fram til å samarbeide med alle sammen i 2010, avslutter en offensiv Nils Dagestad.